Masážne boxy

Masážne boxy a všetko o nich

 Masážne boxy sú v súčasnosti jednou z najobľúbenejších možností "sprchovania". Masážny box má vždy zadné steny a vo väčšine prípadov aj strop so sprchovou hlavicou s "tropickým dažďom" a ventilátorom, čiže je uzavretý. Vybavenie masážnych boxov je rôzne, predávame ako jednoduché základné masážne kabíny bez elektriny, tak vybavené masážnymi tryskami, ručnou sprchou, hlavovou sprchou, batériou, funkčným spínačom, môže tam byť polička na mydlo a šampóny alebo sklopné či integrované sedadlo, tak aj masážne kabíny s elektrinou, kde je už rádio, osvetlenie a ventilátor, samozrejme, ponúkame aj plne "nabité" kabíny s masážou nôh, dávkovačmi mydla a šampónov alebo dokonca so zrkadlom. Samozrejmosťou sú kvalitné naklápacie ložiská. Ložiská sa vyklápajú a ľahko sa čistia.

Ďalšou všeobecnou výhodou masážnych boxov je vynikajúce teplo pri sprchovaní, pretože ide o uzavretú kabínu, v sprche je okamžité teplo, ktoré sa drží. Veľmi výhodné napríklad pre chalupárov alebo do chladnejších kúpeľní. Luxus je nepochybne vhodný aj do teplých kúpeľní.

 Nami predávané masážne boxy sú vždy voľne stojace a pevné (nemožno ich porovnávať s výrobkami v hobby marketoch). Masážnu búdku teda nekotvíte do steny, len ju zasuniete do rohu alebo k stene, čo je pre vás obrovská výhoda, pretože okolité steny zostanú neomietnuté, obklady a dlažba nepoškodené (ideálne do budúcnosti). Box je k stene pripojený len pomocou pancierových hadíc (odporúčame dĺžku 100 cm, aby sa box dal v prípade potreby odsunúť). Je tiež dobré použiť vývrtky na prívodoch teplej a studenej vody (v prípade potreby jednoducho vypnite vodu).

 Masážne boxy, ktoré predávame, vždy obsahujú vaničku so sifónom. Vaničky sú vyrobené z pevného materiálu a pod sprchovou vaničkou sa nachádza kovová konštrukcia, takže nehrozí jej pošliapanie. Môžete si vybrať masážne boxy s hlbokou vaničkou, nízkou vaničkou alebo priamo s vaničkou. Výhodou nízkych vaničiek (15 cm) je lepší prístup k masážnemu boxu, čo uvítajú napríklad zákazníci s obmedzenou pohyblivosťou alebo tí, ktorí majú aj vaňu. V tomto prípade môže byť box vybavený aj polohovateľným sedadlom. Tieto nízke vaničky sa však nedajú naplniť. Boxy s hlbokou vaničkou sú v súčasnosti pravdepodobne obľúbenejšie, majú integrované sedadlo a vanička sa dá napustiť, čo je výborná voľba pre rodiny s malými deťmi alebo tam, kde nie je k dispozícii vaňa. Výška hlbokých vaničiek sa líši, vždy si pozrite opis konkrétneho výrobku. Masážne boxy s vaňou sú maximálnym luxusom, ktorý si môžete dopriať. Vane majú zvyčajne integrované sedadlo, opierku hlavy a pohodlné zaklopenie na chrbát. V prípade masážneho boxu s vaňou si môžete vybrať medzi pohodlnou vaňou alebo luxusnou sprchou a ešte lepším nápadom je mať oboje.

Masážne boxy, ktoré predávame, majú vždy tvrdené bezpečnostné sklo (zadná stena aj sprchová zástena). Vďaka týmto sklám nehrozí riziko porezania v prípade rozbitia. Mimochodom, rozbiť sedacie sklo v našom boxe je takmer nadľudská úloha. O údržbu skla sa nemusíte starať, je zbytočná. Sklá majú úpravu proti usadzovaniu, takže usadzovanie je eliminované, ale samozrejme sa musia udržiavať. Na tento účel ponúkame skvelé čistiace prostriedky. Čistiaci prostriedok na sklo sa používa veľmi jednoducho, postriekajte celý vnútrajšok skrinky, rozotrite handričkou a opláchnite tekutou vodou. Za chvíľu je vaša skrinka ako nová a žiari ako blesk. V prípade potreby môžete použiť aj anticalc, ktorý funguje rovnako, len ho pred opláchnutím nechajte pôsobiť desať minút, tento výrobok nečistí, ale predlžuje čas medzi čisteniami. Takže opäť sa nemusíte báť ani čierneho skla, osobná skúsenosť.

 Kvalitný masážny box najlepšie spoznáte tak, že ho uvidíte vystavený, box je pevný, stabilný, vyrobený z kvalitných materiálov, prepracovaný do detailov a nie je tam žiadne ale. Naše masážne boxy sú kvalitné, a preto sa ich nebojíme vystaviť a dať vám možnosť si ich pozrieť. Dôležité je spracovanie ložísk, vzpier a dômyselná konštrukcia boxu, aby vám dlho slúžil k vašej spokojnosti. Pozornosť by ste mali venovať napríklad aj spracovaniu rukovätí a rôznych doplnkov.

Starostlivosť o masážny box je pomerne jednoduchá, jediné, čo je skutočne potrebné, je postarať sa o ložiská (ak nie je sklopný). Tie je potrebné približne raz za dva mesiace nastriekať napr. prípravkom GT7 (WD40 nie je úplne vhodný kvôli okolitému materiálu). GT7 dokonale odpudzuje vodu z ložiska, čo niekoľkonásobne predlžuje jeho životnosť. Okrem toho stačí umyť len sklá, pozri vyššie. Nenechajte sa zviesť rečami niektorých remeselníkov ani radami nespokojných zákazníkov v internetových diskusiách (jeden múdry človek nám raz povedal, že internetové diskusie nie sú vždy tým správnym návodom, pretože tam väčšinou píšu nespokojní používatelia, tí spokojní sa nevyjadrujú, pretože ich to baví : )), bohužiaľ nie každý si môže kúpiť kvalitný výrobok (nie je to jednoduché zistiť a cena nie je správnym ukazovateľom kvality), ak sa budete o ložiská starať a pravidelne využívať všetky funkcie krabičky, určite budete spokojní užívatelia. Ak napríklad rok nepoužívate masážne trysky a zrazu si spomeniete, že sú v škatuli, je pravdepodobné, že dezinfekčný prostriedok už vykonal svoju prácu. Ak nepoužívate niektorú z funkcií boxu (ručná sprcha, hlavová sprcha, masáž nôh), odporúčame vám, aby ste napríklad pri upratovaní funkciu na chvíľu vypli. Okrem toho sú sprchy vybavené gumovými výlevkami na jednoduché čistenie.

 Pokiaľ ide o bezpečnosť a kvalitu materiálov, máme samozrejme k dispozícii potrebné dokumenty, certifikáty, vyhlásenia o zhode a označenie CE.

 Nebudeme vám tvrdiť, že sme nikdy neriešili reklamáciu nášho masážneho boxu, to je pri objeme nášho predaja nemožné, ale percentuálne ide naozaj o zanedbateľné množstvo. Prípadné reklamácie sa snažíme riešiť pružne a rýchlo, máme veľkú výhodu skladových zásob.

Toto sú najkomplexnejšie informácie o nami predávaných masážnych boxoch. Ak sme na niečo zabudli alebo ak máte otázku, nebojte sa obrátiť na AploMacs cat radu alebo nám môžete zavolať.